Aston Martin Hilversum

Aston Martin Hilversum

DB9 - DESIGN

Het ontwerp is tijdloos elegant, dankzij de perfecte proporties, de glooiende lijnen en het gebruik van luxe materialen.

DB9 - DESIGN

OOGSTRELEND

De nieuwe DB9 combineert fascinerende rondingen en geavanceerde techniek met nieuwe designelementen en geavanceerde technologie. Dat maakt dat de auto niet alleen goed rijdt, maar er ook goed uitziet.

ELEGANTIE EN VERMOGEN

Alles aan de nieuwe DB9 is optimaal uitgevoerd, met als resultaat een perfect uitgebalanceerde sportieve GT die een ongekende rijervaring biedt. Uiteraard hebben wij er alles aan gedaan om de DB9 zo licht mogelijk te houden en is de gewichtsverdeling ideaal. Dit geeft de DB9 een hoge wendbaarheid, stabiliteit, tractie en voorspelbaarheid.

BALANS EN POTENTIE

De cockpit is een perfecte combinatie van ergonomie en esthetiek, waarin alle belangrijke bedieningselementen op één centraal paneel zijn geplaatst. Alle materialen ogen authentiek en stijlvol en voelen prettig aan. Van de magnesium schakelflippers , de glazen schakelaars en het leren stuurwiel tot het prachtig ontworpen aluminium instrumentenpaneel, alles wat u ziet en voelt is van de beste kwaliteit. Zonder twijfel een echte Aston Martin.

DISCRETE VERLEIDING

Geniet van het luxueuze interieur van de DB9: het is tot in detail ontworpen en prachtig vormgegeven. Overal waar u kijkt, ziet u soepel, handgestikt en natuurlijk leer, dat ervoor zorgt dat de DB9 bijzonder prettig aanvoelt. Het interieur is weldadig, met contrasterende kleuren en afwerkingen in het leer, prachtig afgewerkte randen met een streepjespatroon en contrasterende stiksels.

66, Soestdijkerstraatweg

Hilversum, 1213 XE

(+31) 35 646 2230

E-mail: info@astonmartinhilversum.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten