Aston Martin Hilversum

Aston Martin Hilversum

V8 VANTAGE – DESIGN

De V8 Vantage is een voorbeeld van proportie, balans en strakke lijnen. Hij heeft een verleidelijke stijl, in een strak, maar krachtig ontwerp dat onmiskenbaar is.

V8 VANTAGE – DESIGN

OVERTUIGING VAN BINNENUIT

De discrete stijl en het begerenswaardige zelfvertrouwen geven de V8 Vantage een eindeloos charisma. Onze ontwerpers hebben hun uiterste best gedaan om de V8 Vantage een zelden vertoonde visuele ingetogenheid te geven. Uiteraard zorgt de magnetische aantrekkingskracht van een Aston Martin dat u in deze auto nooit ergens ongemerkt voorbijrijdt, maar dankzij zijn klasse en smaakvolle uitlaatgeluid laat u in de Vantage altijd de juiste indruk achter.

UNIEKE SCHOONHEID

Dankzij zijn strakke vorm en perfect uitgevoerde details heeft deze auto een persoonlijkheid met een fascinerende visuele spanning en een tijdloze schoonheid.

PERFECT IN BALANS

Net als alle andere Aston Martins is ook deze V8 Vantage volgens de gouden formule ontworpen; het is een puur en strak ontwerp aan de buitenkant met zeer sportieve kenmerken. De V8 Vantage is adembenemend onder het rijden en puur vanuit elke hoek, wat bewijst dat het creëren van eenvoud ontzettend complex kan zijn.

ALS EEN DROOM

We weten dat een Vantage voor velen een droom is die uitkomt. Daarom hebben onze ontwerpers en vakmensen er alles aan gedaan om het interieur dezelfde betoverende mengeling van stijl, luxe, kwaliteit en een ongekend gevoel van plezier waarover elke Aston Martin beschikt te geven.

66, Soestdijkerstraatweg

Hilversum, 1213 XE

(+31) 35 646 2230

E-mail: info@astonmartinhilversum.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten