Aston Martin Hilversum

Aston Martin Hilversum

V8 VANTAGE – TECHNISCH

De V8 Vantage combineert vermogen, wendbaarheid en sportiviteit in een uniek pakket met indrukwekkende cijfers.

V8 VANTAGE – TECHNISCH

SPECIFICATIES

PRESTATIES

Koppel Nm
Vermogen PS
Seconden 0 tot 100 km/u

470

Koppel Nm

426

Vermogen PS

4.9

Seconden 0 tot 100 km/u

MOEITELOZE PRESTATIES

De V8 Vantage is misschien het kleintje uit de serie, maar dat is slechts relatief. Want dit 'kleintje' is uitgerust met een fantastische lichte voor-midden gemonteerde V8-motor met een inhoud van 4,7 liter. 

PURE SPORTCAPACITEITEN

Hij heeft een topvermogen van 420 pk en 470 Nm aan koppel, waardoor deze V8 Vantage vanuit stilstand in slechts 4,9 seconden op 100 km/u zit. En bovendien heeft hij een topsnelheid van 290 km/u.

LICHT, STERK, STIJF

De V8 Vantage is gebaseerd op de VH-architectuur (Verticaal/Horizontaal). De V8 Vantage heeft daardoor een lichte, zeer sterke en stijve structuur waarop de motor, versnellingsbak en ophanging met dubbele dwarsgeplaatste wieldraagarmen zijn gemonteerd. Het VH-platform houdt zo veel mogelijk massa binnen de wielbasis voor een perfecte gewichtsverdeling, een laag polair inertiemoment en een laag zwaartepunt.

BETERE TRANSMISSIE

De V8 Vantage is standaard uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak, maar u kunt ook kiezen voor de optionele geautomatiseerde, handgeschakelde Sportshift II-versnellingsbak met zeven versnellingen en schakelflippers. De SportShift II schakelt strak en kort, zonder uw handen van het stuur te halen. Hij biedt daardoor nog meer controle en plezier, en in de volledig automatische modus wordt zelfs een ritje door de stad een ontspannende rijervaring.

TOTALE CONTROLE

De V8 Vantage is de snelst reagerende en meest opwindende V8 Vantage die we ooit hebben gebouwd, met een snellere stuurinrichting, grotere remmen en bredere banden. De nieuwe V8 Vantage stuurt preciezer, is wendbaarder en biedt een totale intense rijervaring.

66, Soestdijkerstraatweg

Hilversum, 1213 XE

(+31) 35 646 2230

E-mail: info@astonmartinhilversum.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten