Aston Martin Hilversum

Aston Martin Hilversum

VANQUISH VOLANTE

Gierende prestaties, nauwgezet vakmanschap en heerlijke luxe worden gecombineerd met het pure genot van de open lucht, en dat maakt een rit in de Vanquish Volante tot een verbluffende en unieke rijervaring.

VANQUISH VOLANTE

DE ULTIEME VOLANTE

Sommige auto's schreeuwen om aandacht, maar de Vanquish Volante heeft een moeiteloos charisma. Hij staat altijd op de voorgrond, maar eist de aandacht nooit op, dankzij de unieke elegantie die typisch is voor elke Aston Martin. De Volante heeft het ingetogen en tijdloos uiterlijk, dat ook grote filmsterren van het witte doek kenmerkt.

DE ZIEL VAN EEN SPORTAUTO

We zijn erin geslaagd om 100 jaar passie en technische vaardigheden te verenigen in een auto met een zeldzame harmonie. De Vanquish Volante heeft uiteraard een geweldige wendbaarheid, respons en balans, maar ook een weldadige verfijning en een soepel rijgedrag.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Dankzij de lichte, maar ongelooflijk stijve aluminium structuur en laag van koolstofvezel heeft de Volante dezelfde precisie als zijn uitzonderlijke broertje in coupé-uitvoering, maar toch heeft de bestuurder in deze auto meer verbinding met de elementen en de indrukwekkende AM29 V12-motor.

DE BESTE VOLANTE

De geavanceerde AM29 V12-motor geeft een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u van 4 seconden en heeft een piekvermogen van 568 pk. Maar de Volante doet niet aan compromissen: ook in deze auto komt de kracht van luxe duidelijk naar voren.

TIJDLOZE BETOVERING

Het weelderige, op maat gemaakte interieur verbindt bestuurder en auto, maar laat vermoeidheid buiten, zoals alleen deze Super GT dat kan. Hij biedt een ongekend comfort en vakmanschap door het gebruik van de beste natuurlijke materialen, waardoor de Vanquish Volante een unieke, weelderige rijomgeving biedt. De perfecte plek om de wereld in comfort voorbij te zien glijden.

66, Soestdijkerstraatweg

Hilversum, 1213 XE

(+31) 35 646 2230

E-mail: info@astonmartinhilversum.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten