Aston Martin Hilversum

Aston Martin Hilversum

VANQUISH VOLANTE – DESIGN

Naast proporties en balans combineert de Vanquish Volante een uitzonderlijke technologie met pure schoonheid in een opvallende cabrioletstyling.

VANQUISH VOLANTE – DESIGN

MOEITELOOS TALENT, DIRECT BEREIKBAAR

Het Aston Martin designteam ging de uitdaging aan en bracht de visuele spanning van de Coupé over in de Volante. Dankzij veel geduld en nieuwe technieken is de Volante net zo fascinerend en eenvormig als de Coupé geworden.

KRACHTIGE DETAILS

Voor het eerst hebben we een volledig windscherm op een Volante gebruikt, dat de coupévorm precies volgt en naadloos overloopt in het meerlagige stoffen dak, zodat de krachtige en opvallende contouren onveranderd zijn gebleven.

SIMPEL, PRACHTIG DESIGN

De betoverende dubbele persoonlijkheid van de Volante komt vooral door het complexe meerlagige stoffen dak dat met één druk op de knop eenvoudig wordt weggeborgen. De Vanquish Volante verandert in slechts 14 seconden (bij snelheden tot 48 km/u) van een zeer verfijnde gesloten GT in een intens charismatische cabriolet, wat een extra dimensie en gevoel van grenzeloze luxe geeft.

UITMUNTENDE UITVOERING

De innovatieve eendelige ‘Aero Duct’ achterklep met geïntegreerde achterspoiler leidt de luchtstroom zeer efficiënt weg, maar versterkt ook de schitterende, op de One-77 geïnspireerde achterlichten met led-lichtband en de achterdiffuser in koolstofvezel over de hele breedte. Elk geïnspireerde detail loopt over in het volgende, voor een virtuoze verschijning waar de hele wereld van geniet.

GRENZELOZE LUXE

Soepel leer, koel metaal en glanzend glas geven prachtig visuele en tactiele contrasten, terwijl de uitzonderlijke kwaliteit van de materialen en het vakmanschap overal terugkomen. Het 'waterval'-ontwerp van de middenconsole is ook weer terug te voeren op de One-77 Supercar: een schitterend en intuïtief middendeel in een elegant en bijzonder prettig interieur.

66, Soestdijkerstraatweg

Hilversum, 1213 XE

(+31) 35 646 2230

E-mail: info@astonmartinhilversum.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten