Aston Martin Hilversum

Aston Martin Hilversum

VANQUISH – DESIGN

De Vanquish biedt een meesterlijke combinatie van kunst, technologie en vakmanschap; de essentie van Aston Martin in een prachtig vormgegeven auto.

VANQUISH – DESIGN

GESTIJLDE KRACHT, GLOOIENDE LIJNEN

Deze Vanquish wordt gekenmerkt door een puur ontwerp, een nauwgezette uitvoering en een voortreffelijke kwaliteit. De combinatie van esthetisch en functioneel - cruciaal in een auto met het krachtige potentieel van de Vanquish - is niet zo maar ontstaan: Over elke lijn is tot in detail nagedacht en elke snijlijn is uitgebreid overzocht, zodat ze de visuele flow versterken en bijdragen aan de aerodynamische balans.

GEHULD IN EEN MANTEL VAN KOOLSTOFVEZEL

De Vanquish is de eerste Aston Martin waarbij voor alle carrosseriepanelen koolstofvezel is gebruikt. Dit geavanceerde materiaal heeft een uitzonderlijk hoge verhouding sterkte/gewicht, met daardoor minder massa en meer structurele stijfheid. Dankzij dit materiaal kon ons designteam de versterkte, gespierde vormen realiseren die nooit mogelijk waren geweest met conventionele materialen. Het resultaat is een superieur platform waarmee onze technici een totaal dynamische rijervaring kunnen bieden.

MEER RUIMTE, MEER COMFORT

Dankzij intelligente designoplossingen zijn onze technici bij het ontwikkelen van de Vanquish erin geslaagd om meer ruimte te creëren met slechts iets grotere buitendiameters. Het dashboard en de rem- en gaspedalen zijn naar voren verplaatst en de voorstoelen kunnen verder naar achteren zodat er meer beenruimte is. Ook is er meer ruimte voor hoofd, knieën, ellebogen en schouders, zodat u ook langere afstanden in comfort kunt afleggen.

BEDOELD VOOR DE WEG

Niet alleen hebben u en uw passagier meer ruimte, deze auto biedt ook voor uw bagage voldoende ruimte. De bagageruimte is onder meer door de constructie in koolstofvezel van het achterste deel van de carrosserie met 60% toegenomen tot 368 liter. Dus of u nu een golfweekendje, een avontuur in een ander continent of een ritje naar de stad hebt gepland, de Vanquish is er klaar voor.

WARE LUXE

Soepel leer, koel metaal en glanzend glas geven prachtig visuele en tactiele contrasten zoals alleen Aston Martin dat kan. Vooral de lederen bekleding is een fraai kunststukje. De stoelen hebben complexe randen en zijn uitgevoerd met contrasterende naden en een zandloperstiksel of u kunt kiezen voor een van de andere talloze aanpassingsmogelijkheden.

66, Soestdijkerstraatweg

Hilversum, 1213 XE

(+31) 35 646 2230

E-mail: info@astonmartinhilversum.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: gesloten